Reservation

TableBooking








    Diner

    Gasterij-kaart




    Voorgerecht




    Hoofdgerecht Vlees




    Hoofdgerecht Vis




    Nagerecht




    voor groepen v.a. 6 personen is er een aangepast diner keuze




    Sharing Dining




    Voorgerecht

    – Steak tartaar / crème van piccalilly / aceto
    – Gemarineerde coquille / kletskop van citrus / wasabi-crème
    – Marbre van gevogelte / cumberlandsaus / sinaasappel / kaaskrokantje
    – Rouleau van gerookte zalm / crème van tonijn / honing mosterd

    Hoofdgerecht

    – Brochette van rund / kip & varkenshaas / stroganoffsaus
    – Estoufade van kalfsborstfilet / buikspek / balsamico-ui / paddestoel
    – Tempura van scampi / spinazie / tomatenrelish / sesam
    – Coquille / palingfilet / stooftomaat / schaaldierenfumet

    Nagerechten

    – Crème brûlée / limoncello / compote van rood fruit
    – Koffiemousse / bastogne-crumble
    – Aardbei Romanoff / verse aardbeien / vodka
    – Dame blanche / chocolade / tuille