Reservation

TableBooking








    Diner

    DINERKAART




    Voorgerechten




    Hoofdgerecht vis, schelp & schaaldier




    Hoofdgerecht vlees




    Nagerechten




    Sharing Dining




    Sharing Dining
    €39,50 per persoon

    Voorgerecht

    – Marbre van Coppa / gerookte eend / Parmaham / confit van sinaasappel
    Preparé / buikspek / karamel van zilver-ui
    – Carpaccio /rivierkreeft / asperge
    – Rouleaux van gerookte zalm / vitello / wakame / zeekraal 

    Hoofdgerecht

    – Brochette runderhaas / varkenshaas / kipfilet / stroganoff
    Bistecca / Parmaham / rozemarijn / balsamico-ui / shii-take
    – Zeewolffilet / kruidenmousseline / Hollandaise
    – Fruit de mer / gestoofde tomaat / wonton 

    Nagerechten

    – Chocolademousse / hazelnoot / sinaasappel
    Crème Brulee / karamel van appel
    – Panna cotta van rood fruit / aspic van mojito
    – Dame blanche / pure chocolade