Reservation

TableBooking








    Diner

    DINERKAART




    Voorgerecht




    Hoofdgerecht




    Nagerechten




    Menu de Heerlijckheid




    Vitello Tonato
    Kalfsvlees | tonijn | tartaar | ansjovis crème | kappertjes | sesam krokant
     

    Buikspek & langoustine
    Zacht gegaarde buikspek | paddenstoelen | geroosterde langoustine | wakamé | soja

     
    Cappuccino
    van paddenstoelen & kreeft
     

    Coquille & Kalfszwezerik
    Fondant aardappel | wortel crunch | Parmaham

     
    Tournedos ‘Rossini’
    Crostini | ganzenlever \ truffel | cognac | sjalot | schorseneer | Marsala
     

    Poire Belle Hélène
    Gepocheerde peer | chocolade | vanille-ijs | amandel


    Sharing Dining




    Sharing Dining
    €39,50 per persoon

    Voorgerecht

    – Marbre van Coppa / runderhaas / Parmaham / confit van appel
    Tartaar / buikspek / karamel van zilver-ui
    – Rouleaux van gerookte zalm / wakame / wasabi / rivierkreeft
    – Coquille /sesam / soja / kaviaar

    Hoofdgerecht

    – Brochette van runderhaas / varkenshaas / kipfilet met stroganoff
    Bistecca / marinade van rozemarijn / knoflook
    – Heilbotfilet / fruit de mer / beurre blanc
    – Aardappelmousseline / seizoensgroenten

    Nagerechten

    – Chocolademousse / compot van rood fruit
    Crème Brulee / aalbes
    – Panna cotta / caramel / physalis
    – Dame blanche / pure chocolade