Borrelplateau ”De Heerlijckheid” € 35, 00 voor 2 personen
Koude gerechtjes:
– Bonbon van gerookte zalm met een vulling van tonijncrème, mosterdhoning
– Provinciaalse mosselen
– Gemarineerde champignons
– Scampispies op Oosterse wijze bereid
– Rouleaux van runderhaas, Parmaham, rucola, parmenzaanse kaas
Warme gerechtjes:
Oven voorverwarmen op 200 graden, daarna de warme gerechtjes 6 minuten erin.
– Beignets van geitenkaas, honing, pijnboompit
– Bruchetta’s Italiaanse kruiden
– Gehaktballetjes in tomaten-bolognese
– Millefeuille van wonton gevuld met een ragu van kipfilet
Borrelplateau “Royale” € 45,00 voor 2 personen
Koude gerechtjes
– Vitello Tonato
– Bon bon van gerookte zalm gevuld met een crème van tonijn
– Rouleaux van carpaccio
– Salade Caprese
– Lollie van roombrie, vijgenchutney, karamel van noten
– Huisgemarineerde olijven
– Spaanse gedroogde worsten
– Huisgemaakte tapenade van olijven en tomaat
– Aioli
– Bruchetta
Warme gerechtjes
Warme gerechtjes op 180 graden in voorverwarmde oven gedurende 8 minuten verwarmen
– Millefeux met ragu van kipfilet
– Geroosterd buikspek
– Gehaktballetjes in tomaten-bolognese
– Zacht gegaarde beenham
– Spiesjes van gemarineerde scampi’s
– Tortilla met 3 soorten kaas
– Croque ‘Paris’
– Millefeux met curry van vis